Hej Stockholm

Jag befinner mig i Stockholm just nu. Ännu en grej på min checklista som aldrig tar slut ska checkas av, nämligen mitt visum! Jag ska på intervju på amerikanska ambassaden och är faktiskt lite nervös. För det första ska man ha med väldigt många superviktiga papper. Så himla rädd att glömma något. Sen kommer det antagligen bli en del kluriga frågor. Jag fattar att det bara är rutinfrågor och att de måste kolla så jag inte kommer utgöra något hot i USA men ändå. 
 
Älskar Stockholm och det här är antagligen sista gången jag kommer vara här innan jag lämnar Sverige. Jag hade imprincp inga lektioner den här veckan så jag passade på att stanna här enda tills på fredag. Förutom bara umgås med lilla pappa ska jag och han faktiskt kolla på en ny kamera till mig. En liten kamera som jag kan ta med överallt och ta bilder och även filma med, så ni kan följa med i min vardag när jag är där borta! 
 

Kaoset har tagit en paus

Det är fortfarande mycket kvar att göra. Många papper kvar att skicka in. Många besök på diverse ställen kvar. Många saker som ska bli godkända. Jag checkar av något nytt varje dag och det kaos jag kände för några dagar sen har börjat lägga sig. 
 
Jag kan sova på nätterna och vaknar inte längre helt kallsvettig med bultande hjärta. Igår var första dagen på över flera månader jag kunde vara helt själv utan något annat ljud än mina andetag. Tidigare har jag ständigt haft hörlurar i öronen med musik eller podcast för att ständigt distahera mig själv från tankar som gör att jag blir helt snurrig av oro. Jag har verkligen förstått innerbörden av att man själv är sin värsta fiende. 
 
Jag är inte rädd för att åka utan rädd för att något  ska bli fel och gör så jag inte kan åka. Oavsett om allt går vägen och jag fullföljer mitt år eller om allt verkligen känns hemskt och jag åker hem redan efter två veckor så vill jag verkligen göra det här. Stå på egna ben och få göra något helt själv för en gångs skull. Jag behöver det här.
Vill även passa på att dela med mig av min extremt snygga frukost jag åt i morses. Smoothie i skål med müsli och hallon, mums!

Allt snurrar och jag har svårt att sova

Det är lite för mycket som händer just nu. Jag hatar att ha för mycket att göra och just nu ligger jag på gränsen. Det enda jag har i huvudet är visumansökan, inbetalningar och pass. Allt snurrar och gör att jag varken kan sova eller vara vaken. Jag vill bara att allt ska vara klart nu. Vill bara vara i New York med lille L och E, inte behöva fixa massa saker. 
 
Men min checklista blir bara kortare och kortare för varje dag och jag hoppas verkligen att det kommer vara värt vartenda inskickat papper när jag väl är på plats. Jag är fortfarande inte ett dugg rädd över att vara borta så länge men det börjar pirra lite i magen. Snart kommer jag L och E, snart kommer jag!
 
Au Pair, New York